در حال بارگذاری...
دنیای فن آوری

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی

شارژر وایرلس که زمانی یک تکنولوژی رویایی محسوب می‌شد، در سال‌های اخیر به مرحله تولید رسیده و حالا روزبروز پرکاربردتر می‌شود. ابتدا این شرکت سامسونگ بود که باعث محبوبیت این شارژرها شد و بعد با پیوستن کمپانی‌های دیگری مثل اپل به این جریان، این تجهیزات محبوب‌تر از قبل شدند.
اما ممکن است در انتخاب چنین شارژری دچار سردرگمی شوید چون تعداد گزینه‌های موجود هر روز بیشتر می‌شود و تشخیص تفاوت‌های آنها نیز سخت‌تر از قبل می‌شود. بعلاوه ممکن است هیچ اطلاعی درباره دلیل یا مزیت استفاده از این شارژرها نداشته باشید. در این مطلب به شما خواهیم گفت که چطور می‌توانید تشخیص دهید چنین شارژری مناسب شما هست یا خیر.

شارژر وایرلس چگونه کار می‌کند؟

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
بیشتر گوشی‌ها با استفاده از تکنولوژی به نام فورمت Qi – یک روش استاندارد برای انتقال برق – قادر به استفاده از شارژر وایرلس هستند. دانستن تفاوت این شارژرها با سایر استانداردهای شارژ وایرلس کار سختی است اما کافیست که همین علامت Qi را به خاطر داشته باشید.
تکنولوژی شارژ وایرلس متکی به مجموعه‌ای از سیم پیچ‌های الکترومغناطیسی است. یک سیم پیچ فرستنده داخل خود شارژر قرار گرفته که با سیم پیچ داخل گوشی میدان الکترومغناطیسی ایجاد می‌کند. این روش که به آن شارژ القایی گفته می‌شود، این امکان را فراهم می‌کند که بتوان باتری را بدون اتصال مستقیم به منبع برق شارژ کرد.
اما سایز این سیم پیچ هم اهمیت زیادی دارد. سیم پیچ‌های بزرگتر قادر به تولید خروجی قدرتمندتری هستند که در این شرایط شارژر و وسیله‌ای که قرار است شارژ شود، می‌توانند دورتر از هم قرار بگیرند اما باز هم میدان الکترومغناطیسی حفظ می‌شود. اما در سیم پیچ‌های کوچکتر مثل آنهایی که در شارژر وایرلس گوشی موبایل وجود دارد، برای شارژ شدن باتری دو سیم پیچ باید کاملاً نزدیک هم قرار داشته باشند.

مزایای استفاده از شارژر بی سیم

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
اولین مزیت این شارژرها این است که استفاده از آنها راحت‌تر است. هر چند وصل کردن شارژر گوشی به پریز برق کار سختی نیست اما با شارژر بی سیم کافیست گوشی را نزدیک شارژر قرار دهید تا بلافاصله شروع به شارژ شود. همچنین می‌توانید به راحتی اعلان‌های گوشی را چک کرده و دوباره آن را سرجای قبلی قرار دهید تا شارژ شود بدون اینکه سیمی در کار شما اختلال ایجاد کند.
بعلاوه استفاده از شارژر وایرلس باعث آزاد شدن یکی از پورت‌های گوشی می‌شود. با توجه به اینکه در حال حاضر فیش هدفون تقریباً منسوخ شده، در بیشتر موبایل‌ها باید بین شارژ کردن گوشی یا استفاده از هدفون یک گزینه را انتخاب کنید. اما با استفاده از شارژر بی سیم می‌توانید همزمان با شارژ گوشی از هدفون استفاده کنید.
برخی شارژهای وایرلس مثل یک پایه برای گوشی عمل می‌کنند، به این ترتیب می‌توانید حین شارژ شدن گوشی به راحتی به مشاهده ویدیو، چت تصویری یا بررسی اعلان‌های گوشی بپردازید.

معایب استفاده از شارژر بی سیم

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
یکی از واضح‌ترین تفاوت‌های بین شارژ بی سیم و با سیم زمان شارژ است. هر چند این زمان بستگی به میزان وات آداپتور خروجی دارد اما در مجموع شارژر وایرلس از شارژر معمولی کندتر است – چون هنوز تکنولوژی شارژ بی سیم به اندازه کافی کارآمد نیست. برخی شارژرهای وایرلس قابلیت شارژ سریع با آداپتور خروجی دارای وات بیشتر را دارند اما باز هم این شارژرها به سرعت سیستم شارژ با سیم نیستند.
همچنین، در صورت استفاده از شارژر وایرلس شما باید در محدوده پد شارژ قرار داشته باشید؛ در نتیجه بیشتر افراد این پدها را روی میز کنار تخت یا میز کارشان قرار می‌دهند.

بیشتر گوشی‌ها و شارژرهای وایرلس دارای گواهینامه Qi هستند

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
Qi یک استاندارد صنعتی برای شارژ وایرلس است و بیشتر تولیدکنندگان گوشی از این علامت اختصاری در محصولاتشان استفاده می‌کنند. اگر روی یک شارژ وایرلس عبارت Qi certified را مشاهده کردید و گوشی شما هم از شارژ وایرلس پشتیبانی می‌کند، به احتمال زیاد این دو با هم سازگاری خواهند داشت. اما حتماً چک کنید شارژری که قصد استفاده از آن را دارید، برای گوشی شما طراحی شده باشد.

انتخاب شارژر وایرلس

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
اینجاست که کار کمی سخت می‌شود چون ده‌ها شارژر وایرلس مختلف در بازار وجود دارند که بیشتر آنها ظاهراً شبیه هم هستند. اولین نکته‌ای که باید در نظر بگیرید، نوع و مدل گوشی است. برخی شرکت‌های سازنده موبایل تولیدات خودشان را به صورتی بهینه سازی کرده اند که برای توان‌های مختلف مناسب باشند – با این حال ممکن است شارژ وایرلس و آداپتور برقی که می‌خرید قدرتمندتر از نیاز گوشی شما باشد در نتیجه با خرید وات بیشتر پول خودتان را دور ریختید.
گوشی‌های آیفون قادر به کار با شارژرهای وایرلسی تا 7.5 وات هستند و گوشی‌های اندروید بسته به مدل و شرکت سازنده قادر به دریافت شارژی تا 15 وات هستند. بهتر است دفترچه راهنمای گوشی را بررسی کنید تا قابلیت‌های آن از نظر میزان وات شارژ وایرلس را مشخص کنید و به خاطر داشته باشید که لزوماً هر شارژر وایرلسی دارای آداپتور شارژ سریع نیست بنابراین ممکن است لازم باشد این قطعه را به صورت مجزا خریداری کنید.

اگر به دنبال شارژ فوق العاده سریع نیستید، یک شارژر 5 وات هم می‌تواند مناسب شما باشد

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
این مدل جزء ارزان‌ترین مدل‌های شارژ وایرلس است و به احتمال زیاد با بیشتر گوشی‌ها کار می‌کند. از آنجایی که این شارژرها فقط خروجی 5 وات دارند، نیازی به آداپتور برق مخصوص نخواهید داشت و می‌توانید از ورودی USB یا آداپتور شارژ معمولی خودتان هم استفاده کنید.
شارژر وایرلس 5 وات CHOETECH یکی از پرطرفدارترین مدل‌ها (با این رنج قیمت) در وبسایت آمازون است و قیمت آن 12.99 دلار است.

محصولات شرکت اپل فقط می‌توانند تا 7.5 وات برق دریافت کنند – در نتیجه دلیلی برای خرید شارژر قدرتمندتر وجود ندارد.

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
سریع‌ترین شارژر برای محصولات آیفون مدل 7.5 واتی است (البته اول از همه مطمئن شوید که گوشی شما از شارژ وایرلس پشتیبانی می‌کند). پد شارژ وایرلس Belkin Boost Up Qi مخصوص محصولات اپل طراحی شده و دارای خروجی 7.5 وات و آپشن‌های مختلف دیگری است.

برخی مدل‌های آیفون قادر به شارژ وایرلس تا 15 وات هستند – اما در این حالت نیاز به آداپتور مخصوص دارید. اکثر شارژرها حداکثر توان خروجی را 10 وات توصیه کرده اند.

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
شارژر RAVPower Fast (39.99 دلار) همراه یک آداپتور برق عرضه می‌شود و قادر به شارژ گوشی با توان 10 وات است.
شارژر وایرلس Belkin Boost Up (44.95 دلار) قادر به شارژ گوشی با توان 15 وات است.

شارژرهای پایه دار

مقایسه شارژهای وایرلس با شارژر معمولی
شارژر وایرلس انکر 19.99 دلار به عنوان پایه گوشی هم عمل می‌کند، در نتیجه می‌توانید گوشی را حین شارژ به صورت افقی یا عمودی قرار دهید. به این ترتیب می‌توانید گوشی را به راحتی روی میز یا کنار تخت قرار دهید و همزمان با شارژ شدن آن به مشاهده فیلم یا چت تصویری بپردازید.

منبع : Businessinsider

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 + شانزده =

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس